Over Social Prodcutions

Een jong, dynamisch & creatief marketing bureau

 Wij helpen bedrijven hun business naar een hoger niveau te tillen door middel van marketing strategieën, onderzoek, content creatie, e-mail marketing, webdesign, SEO/SEA/CRO en meer. Dit doen we voor verschillende soorten bedrijven vanuit ons thuisbasis in Alkmaar. We begonnen als kleinschalig marketingbureau dat zich steeds meer uitbereid. Met veel passie en aandacht zorgen wij ervoor dat onze klanten hun doelen behalen!

Maar nu genoeg business praat, leer de vrouwen achter Social Productions een beetje beter kennen!

Anne

Hi, ik ben Lois, 23 jaar oud, woonachtig in het oude centrum van Alkmaar en sinds 2023 werk ik bij Social Productions. 

Mijn creativiteit neemt soms de overhand. Ik scrol uren op Pinterest en Instagram opzoek naar de laatste trends. Het liefste ben ik bezig met schrijven, vormgeven van huisstyles, social media post of websites en fotograferen. Maar daarnaast vind ik de technische kan van marketing ook super interessant en zet ik graag mijn creaties in als tools om de juiste marketing doelstellingen te behalen. 

Loïs

Hi, ik ben Lois, 23 jaar oud, woonachtig in het oude centrum van Alkmaar en sinds 2023 werk ik bij Social Productions Naast mijn werk studeer ik Visuele Communicatie in Amsterdam. 

Mijn creativiteit neemt soms de overhand. Ik scrol het liefst uren op Pinterest en Instagram opzoek naar de laatste trends. Het liefste ben ik bezig met schrijven van teksten, het vormgeven van huisstyles, social media post of websites en fotografeer ik graag. Maar daarnaast vind ik de technische kan van marketing ook super interessant en zet ik graag mijn creaties in als tools om de juiste marketing doelstellingen te behalen. 

Ontdek ons portfolio

Ontdek een aantal mooie bedrijven waarvoor wij impact hebben mogen maken.